ID: 10586
Hop in het bord. De 100 beste bierrecepten
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Hop in het bord. De 100 beste bierrecepten
(Frank van der Auwera)
België, land van bier, maar (voorlopig) nog geen land van populaire biergerechten? In tegenstelling tot wijn wordt bier bij ons inderdaad nog te veel beschouwd als dorstlesser zonder meer.
Dit boek is daarom een bundel van doenbare recepten, die eindelijk een klankbord geeft aan onze rijke biergastronomie. Het unieke is dat de recepten niet exclusief worden bekokstoofd door fornuizenartiesten, maar hoofdzakelijk weerspiegelen wat er in de keuken van Belgische gezinnen leeft.
Hun originele amateurbereidingen werden immers in een speciale wedstrijd door een vakjury van culinair onderlegde journalisten en meester-koks beoordeeld en de beste recepten werden in dit boek opgenomen.
De 100 recepten worden voorgeschoteld in 4 duidelijke categorieën, namelijk witbieren, gueuze of fruitbieren, abdij- en trappistenbieren en speciaal bieren van hoge gisting en bieden een waaier aan voor-, hoofd- en nagerechten.
Deze receptenbundel, de eerste voor en door bierliefhebbers bij elkaar gekookt en samengesteld door Frank van der Auwera, toont aan dat bier als gastronomisch ingrediënt smakelijke mogelijkheden biedt (ook voor amateurkoks) en uitstekend past in onze hedendaagse gezinskeuken.
Gebonden, 151 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Standaard, 1995
ISBN 9002204221
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
(Frank van der Auwera)
België, land van bier, maar (voorlopig) nog geen land van populaire biergerechten? In tegenstelling tot wijn wordt bier bij ons inderdaad nog te veel beschouwd als dorstlesser zonder meer.
Dit boek is daarom een bundel van doenbare recepten, die eindelijk een klankbord geeft aan onze rijke biergastronomie. Het unieke is dat de recepten niet exclusief worden bekokstoofd door fornuizenartiesten, maar hoofdzakelijk weerspiegelen wat er in de keuken van Belgische gezinnen leeft.
Hun originele amateurbereidingen werden immers in een speciale wedstrijd door een vakjury van culinair onderlegde journalisten en meester-koks beoordeeld en de beste recepten werden in dit boek opgenomen.
De 100 recepten worden voorgeschoteld in 4 duidelijke categorieën, namelijk witbieren, gueuze of fruitbieren, abdij- en trappistenbieren en speciaal bieren van hoge gisting en bieden een waaier aan voor-, hoofd- en nagerechten.
Deze receptenbundel, de eerste voor en door bierliefhebbers bij elkaar gekookt en samengesteld door Frank van der Auwera, toont aan dat bier als gastronomisch ingrediënt smakelijke mogelijkheden biedt (ook voor amateurkoks) en uitstekend past in onze hedendaagse gezinskeuken.
Gebonden, 151 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Standaard, 1995
ISBN 9002204221
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd