Prijs 7.25 Euro €
Categorie Toebehoren
gepubliceerd datum 15/07/2018
Bekeken 300
Land Netherlands


Siliconen verwarmingskabels zijn een zeer veelzijdige warmtebron, versterkt met glasvezelweefsel, direct aan te sluiten op 220V en te dimmen met een standaard dimmer.


Deze kabels zijn onder andere te gebruiken voor de verwarming van vlakbroeders, verwarming van kuikenhokken, vloerverwarming en het vorstvrij houden van leidingen.


Merk

JUNAI


Verkrijgbaar in

3 meter, 30 Watt


3 meter, 50 Watt


5 meter, 75 Watt
Zorg er altijd voor dat u de siliconen verwarmingskabels veilig installeert. Bij onvoldoende kennis altijd gebruik maken van een erkend installateur. Gebruik van verwarmingselementen is voor eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor ondeugdelijk gebruik.JUNAI: Alles voor uw huis- en boerderijdieren.
Verzending vanaf €3,95, gratis verzending vanaf €75,-!


Veilig winkelen en betalen: wij zijn lid van Webwinkelkeur, Kiyoh en betalen is mogelijk via onder andere iDeal, Paypal, Creditcard en achteraf betalen via Billink.Spaar gratis bij elke bestelling voor hoge kortingen!Kijk voor ons wekelijks groeiende assortiment, aantrekkelijke staffelkortingen op veel producten op en alle kleur of maat variaties op www.junai.nl.

Naam: JUNAI


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • buitenren kattenren OP MAAT kattenverblijf naar uw wens
   buitenren kattenren OP MAAT kattenverblijf naar uw wens
   Toebehoren - Lunteren - Gratis

   Dierverblijven DUURZAAM en OP MAAT Wij maken maatwerk dierverblijven voor al uw huisdieren. Naast onze standaardmodellen, te zien op onze website, maken we dierverblijven op maat, geheel naar uw wens. Samen met u tekenen we het hok, de ren, het verbl...

  • Kippenren met nachthok
   Kippenren met nachthok
   Toebehoren - Heiloo - 250.00 Euro €

   Nog geen jaar oud. ZELF DEMONTEREN!!!

  • Wifi-12 Versterker /Repeater voor Camping of Thuis
   Wifi-12 Versterker /Repeater voor Camping of Thuis
   Toebehoren - Botlek - 75.00 Euro €

   WAT KAN DEZE WiFi VERSTERKER / REPEATER? Een Wifi signaal (bron signaal) ontvangen en dat opnieuw sterk uitzendenals een eigen wifi netwerk met een eigen naam, bijv. wifi-12 en een eigen password.Je kan ook zelf een eigen netwerknaam en password bede...


   
  verkoper:


  JUNAI

  Lokatie: leeuwarden - Netherlands


  Generated in 0.050719022750854 ms