Prijs 750.00 Euro €
Categorie Tenten
gepubliceerd datum 21/07/2018
Bekeken 301
Land Netherlands

De Willow 6 heeft 3 aparte slaapcabines waarvan één met uitneembaar tussenschot.
De Outdoor-Cotton familietenten hebben een aluminium knikspanten buisframe. Dit zorgt ervoor dat de zijwanden onder een gunstige hoek staan zodat de binnenruimte wordt vergroot. Hoeken van 90°, aan de achterkant van de tent, zorgen ervoor dat er geen ruimte verloren gaat. De grote zonneluifel (1,60 m diep) is voorzien van 2 oprolbare zijwanden met ramen. De binnententen zijn aan de buitentent bevestigd met een verwijderbare tochtstrook, die echter een optimale ventilatie niet belemmert.


Redwood Outdoor Willow 6,


De Willow 6 is standaard uitgerust met een 3-laags Bysonil grondzeil, en een vaste diepe luifel met oprolbare zijkanten. De luifel wordt door middel van een rits aan de tent voor een optimaal gebruiksgemak tijdens het opzetten.
Bij de Redwood-outdoor Willow wordt ook de binnentent door middel van een rits aan de binnentent bevestigd, daardoor ontstaat er een thermische luchtlaag tussen de binnentent en het buitenhoek, resulterend in een hoge isolatiewaarde in de binnentent.


De opklapbare drempel van het grondzeil van de Redwood-Outdoor Willow zorgt voor een gemakkelijke inloop, terwijl hij bij overvloedige regenval er voor zorgt dat het water de leefruimte niet kan bereiken.


Materiaal
Binnentent: polyester katoen
Buitentent: outdoor-cotton (is volledig ademend en waterdicht)
Stokken: aluminium
Grondzeil: 3 laagse Bisonyl
Afmetingen
Buitentent 690x460cm
Binnentent 160x230 & 280x 230 cm
Hoogte 210cm
Dit is de voorganger van de Redwood Willow 480
Deze tent is slechts 3 keer 2 weken gebruikt!
Nieuwprijs 1899,00
Gewicht 60kg
Inclusief zonne- en regenluifel (160 cm diep)


De tent heeft 3 slaapcabines, een leefruimte van 210 cm hoog en een open leefruimte, die bij heel warm weer een luifel kan worden als je de zijkanten oprolt. Bij de 3 slaapcabines kan ook een tussendoek worden weggelaten, zodat er een grotere slaapcabine (4 pers.) en een kleinere (2 pers.) ontstaan.
Bij de ramen zitten rolhorren

Naam: Lach


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Dorema uitbouw
   Dorema uitbouw
   Tenten - Delfzijl - 150.00 Euro €

   Dorema uitbouw met peesverbindingBlauw/grijs

  • Ozark Trail family 8 person tent instant
   Ozark Trail family 8 person tent instant
   Tenten - Hoorn - 150.00 Euro €

   Deze tent is nieuw.Nooit opgezet .Besteld uit Amerika.Ik had deze tent besteld omdat ik een grote tent wilde die makkelijk op te zetten was.Helaas heb ik hem nog nooit kunnen gebruiken en ook nooit opgezet.Nu hebben we een camper gekocht dus wil ik h...

  • Karsten TENT 3,50 /3,50
   Karsten TENT 3,50 /3,50
   Tenten - Stolwijk - 1500.00 Euro €

   Onze karsten tent gaat in de verkoop met alles er op en eraan zoals een opberg driehoek en compressor twee jaar geleden nog een nieuw grondzeil voor de voortent gekocht en nieuw stokken systeem plus ramen voortent (factuur aanwezig)Tent is van 2008 a...


   
  verkoper:


  Lach

  Lokatie: leeuwarden - Netherlands


  Generated in 0.071414947509766 ms