Prijs 69.00 Euro €
Categorie Stereo-sets
gepubliceerd datum 13/07/2018
Bekeken 306
Land Netherlands

Sony micro receiver/cd-speler inclusief originele multifunctionele afstandsbediening. Is voorzien van mooie blauwe verlichting bij de belangrijkste functies die je aan kunt zetten door het plexiglas plaatje aan de voorzijde naar beneden te bewegen. Erg mooie en opvallend vormgegeven set.


Het geluid wat deze (zware) set produceert is zeer goed te noemen. Dit is een toekomstige klassieker en is voorzien van veel aansluitmogelijkheden (zie laatste foto).


Ophalen waarbij ik e.e.a. vrijblijvend kan demonstreren verdient de voorkeur maar verzending (€ 4,- DPD en € 6,95 via postnl) is ook mogelijk. Prijs is vast.

Naam: Rob


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • JVC stereo met 2 boxen
   JVC stereo met 2 boxen
   Stereo-sets - Barendrecht - 5.00 Euro €

   JVC stereo met 2 boxen 

  • stereo set
   stereo set
   Stereo-sets - Schiedam - 25.00 Euro €

   Speel altijd je favoriete muziek met de Audio Sonic stereo set. De microset heeft twee luide speakers en kan muziek afspelen via de FM-radio, CD-speler.  Je kunt gebruik maken van de FM-radio om naar je favoriete radiozenders te luisteren of maak geb...

  • Pioneer microset X-HM16 van € 139 NU € 99
   Pioneer microset X-HM16 van € 139 NU € 99
   Stereo-sets - Veenendaal - 99.00 Euro €

   De Pioneer X-HM16 microset, in de kleur zwart, is voorzien van 2 tweeweg technologie speakers met elke speaker een uitgangsvermogen van 15 Watt. In combinatie met de P.BASS functie en equalizer zorgt dit voor krachtig kamervullend geluid. Met de micr...


   
  verkoper:


  Rob

  Lokatie: leeuwarden - Netherlands


  Generated in 0.064357042312622 ms